top of page

Vår verkstad ligger i Stockholm, Vårby i Huddinge Kommun. Våra kunder kommer uteslutande från Nacka, Södermalm, Årsta, Enskede, Älvsjö, Huddinge och Södertälje.

V

Vi har frågat våra befintliga kunder varför de valt vår verkstad. Många kunder anger mjuka värden, som t ex att tycker om kundmottagaren och att vi är en mindre verkstad, som upplevs som mer flexibel och lyhörd och noggrannjämfört med de större drakarna, andra anger rent praktiska skäl. Framförallt det geografiska läget lyfts fram som väldigt lättillgängligt både med och utan bilen, med många parkeringar i området.

 

Även de kommunala förbindelserna hyllas av våra kunder som exceptionellt goda, det går att ta sig hit och härifrån enkelt, både med bussar (mot Fruängen, Skarpnäck, Huddinge mm) och Tunnelbanan (Masmo station röd linje cirka 500 m promenad).

 

Många kunder uppskattar även möjligheten att sitta och jobba, sköta matinköp (Lidl), äta frukost, mat eller ta en fika (Max och restaurant Spinachi) eller ta det lugnt i kundloungen en stund medan din bil får välförtjänt kärlek av våra märkesspecialiserade tekniker (glöm inte fråga hur lång tid servicen tar i förväg så du vet att detta alternativ passar dig, vanliga servicar varierar mellan 45 minuter till över fyra timmar beroende på vad som ska göras.

Vår ersättningsbilar (som vi lånar ut enligt självkostnadsprincipen). är också ett populärt alternativ. Glöm inte boka lånebilen i förväg.

Alternativa transportlösningar och annat praktiskt kring ditt verkstadsbesök

bottom of page